Uil op boom

Wie zijn wij

Kim/Frank

Wij zijn Frank en Kim, getrouwd sinds 1997 en hebben twee kinderen. Daarnaast hebben we ook twee dwergteckels, genaamd Huub en Zef. Onze hobby’s zijn fietsen, uiteten en onze dwergteckels.

Zelf ben ik eigenaar van ’t Kidshofke en sinds juli 2022 zijn Frank en ik samen de eigenaren van ’t kidshofke. Verder heb ik meer dan 27 jaar ervaring in de kinderopvang en werk dan ook met veel liefde in de groep. Ik vind het belangrijk om samen met ‘t team de kinderen een topdag te bezorgen waar ieder kind zich op zijn eigen tempo mag en kan ontwikkelen.

Frank houdt zich bezig op de achtergrond, zoals administratie, poetsen en klussen. Buiten kantooruren en/of in het weekend.

Fenna

Mijn naam is Fenna May. Mijn hobby’s zijn winkelen en uiteten. Ik heb mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 binnen ’t kidshofke mogen behalen als BBL-stagiair. Mijn eigen visie past precies binnen de visie van ’t Kidshofke. Ieder kind is uniek en mag zich ontwikkelen op zijn/haar eigen manier en vind het vooral belangrijk dat een kind, kind mag zijn.

Manon

Hoi, Laat ik me even voorstellen:

Ik ben Manon Eringa, getrouwd en moeder van 2 kinderen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om lekker ergens te gaan eten, te stadten, wandelen en op vakantie te gaan. Ik werk ongeveer 27 jaar in de kinderopvang. Wanneer ik in de ochtend de deur van het kinderdagverblijf open maak en de kinderen kan begroeten dan heb ik zin en energie om de dag te beginnen. Samen met mijn collega’s willen we er een leuke gezellige creatieve dag van maken. Natuurlijk in een veilige en geborgen omgeving waar ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen.

Astrid

Mijn naam is Astrid van Daal. Ik heb een vriend, kinderen en kleinkinderen en woon in Sittard. Ik werk vanaf 1999 in de kinderopvang en doe dit werk nog steeds met veel liefde en plezier. Ik werk al bij ’t kidshofke vanaf het begin en hoop dat ik dit nog lang kan blijven doen. Ik geniet van iedere dag dat ik samen ben met de lieve kids en mijn leuke collega’s!

Maureen

Hoi Hoi,

Mijn naam is Maureen Savelkoul, moeder van Loe, Wies en Lei. Samen met mijn man, kinderen en hond Saartje woon ik in Roermond.  Sinds 2000 werk ik al binnen de kinderopvang, wat ik nog steeds met heel veel liefde doe. Tussendoor heb ik nog even gewerkt als klassenassistente, maar uiteindelijk toch weer terug gegaan naar de kinderopvang. Bij het ‘t Kidshöfke ben ik de nieuwste aanwinst. Ik voel me dan ook heel erg vereerd dat ik de kans heb gekregen om bij dit fantastische team te mogen aansluiten.

Voor mij bestaan er geen speciale kinderen, maar is ieder kind heel speciaal! Ik wil ze dan ook laten groeien en bloeien met hun kwaliteiten. Zorgzaam, eerlijkheid, spontaan en creatief zijn eigenschappen die mij wel neerzetten als persoon.

Tessa

Hallo, ik ben Tessa van der Beele. Ik woon in Born bij mijn ouders, broer en hond Nora. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te winkelen en uitstapjes te maken. Mijn BBL-opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 heb ik afgerond bij het Kidshofke en ben er nu ook werkzaam. Ik ga er altijd met veel plezier naar toe en heb veel geleerd van mijn leuke collega’s in mijn stageperiode. Ik vind het belangrijk dat we voor de kinderen er samen een creatieve, leuke en gezellige dag van maken.

Staco hosting - kidshofke.nl - Kinderdagverblijf 't Kidshöfke
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram