Wie zijn wij

Kim/Frank

Hallo, ik ben Kim May en al 25 jaar getrouwd met Frank. Samen hebben wij 2 kinderen van 21 en 23 jaar. Onze hobby’s zijn fietsen, uiteten en onze 3 dwergteckels Huub, Guus en Zef.

Zelf ben ik al 8 jaar eigenaar van ’t Kidshofke en sinds juli 2022 zijn Frank en ik samen de eigenaren van ’t kidshofke. Verder heb ik meer dan 26 jaar ervaring in de kinderopvang en werk dan ook met veel liefde in de groep. Ik vind het belangrijk om samen met ‘t team de kinderen een topdag te bezorgen waar ieder kind zich op zijn eigen tempo mag en kan ontwikkelen.

Frank houdt zich bezig op de achtergrond, zoals administratie, poetsen en klussen. Buiten kantooruren en/of in het weekend.

Fenna

Mijn naam is Fenna May en ben 21 jaar oud. Mijn hobby’s zijn winkelen en uiteten. Ik heb mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 binnen ’t kidshofke mogen behalen als BBL-stagiair. Ben nu 3 jaar werkzaam bij ’t kidshofke. Mijn eigen visie past precies binnen de visie van ’t Kidshofke. Ieder kind is uniek en mag zich ontwikkelen op zijn/haar eigen manier en vind het vooral belangrijk dat een kind, kind mag zijn.

Manon

Hoi, Laat ik me even voorstellen:

Ik ben Manon Eringa 44 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen van 15 en 18 jaar. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om lekker ergens te gaan eten, te stadten, wandelen en op vakantie te gaan. Ik werk ongeveer 26 jaar in de kinderopvang. Wanneer ik in de ochtend de deur van het kinderdagverblijf open maak en de kinderen kan begroeten dan heb ik zin en energie om de dag te beginnen. Samen met mijn collega’s willen we er een leuke gezellige creatieve dag van maken. Natuurlijk in een veilige en geborgen omgeving waar ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen.

Astrid

Mijn naam is Astrid van Daal en ben 58 jaar oud. Ik heb een vriend, kinderen en kleinkinderen en woon in Sittard. Ik werk vanaf 1999 in de kinderopvang en doe dit werk nog steeds met veel liefde en plezier. Ik werk al bij ’t kidshofke vanaf het begin (nu 8 jaar) en hoop dat ik dit nog lang kan blijven doen. Ik geniet van iedere dag dat ik samen ben met de lieve kids en mijn leuke collega’s!

Maureen

Hoi Hoi,

Mijn naam is Maureen Savelkoul, moeder van Loe, Wies en Lei. Samen met mijn man, kinderen en hond Saartje woon ik in Roermond.  Sinds 2000 werk ik al binnen de kinderopvang, wat ik nog steeds met heel veel liefde doe. Tussendoor heb ik nog even gewerkt als klassenassistente, maar uiteindelijk toch weer terug gegaan naar de kinderopvang. Bij het ‘t Kidshöfke ben ik de nieuwste aanwinst. Ik voel me dan ook heel erg vereerd dat ik de kans heb gekregen om bij dit fantastische team te mogen aansluiten.

Voor mij bestaan er geen speciale kinderen, maar is ieder kind heel speciaal! Ik wil ze dan ook laten groeien en bloeien met hun kwaliteiten. Zorgzaam, eerlijkheid, spontaan en creatief zijn eigenschappen die mij wel neerzetten als persoon.

Tessa

Mijn naam is Tessa van der Beele, ik ben 17 jaar en de BBL-stagiaire bij Kidshofke. Ik ga met veel plezier naar ’t Kidshofke toe waar ik veel kan leren van mijn collega’s die al lang in dit werkveld werken en kan ik nieuwe ervaringen op doen.
Op dit moment volg ik de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 in Sittard. Ik woon in Born met mijn ouders, broer en hond Nora.

Staco hosting - kidshofke.nl - Kinderdagverblijf 't Kidshöfke
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram